5 Aspecte de luat in calcul la alegerea unei statii ITP

Lasare masinii pentru a fi verificata intr-o statie ITP este un gest extraordinar de incredere. Stiind sigur ca exista un numar considerabil de astfel de statii care poate ofera servicii necorespunzatoare, este important sa luati cat timp va trebuie inainte de a va hotari asupra unei unitati, ca sa fiti sigur ca nu va va dezamagi, fie facand o treaba mediocra, fie facand mari erori care duc la mai multe costuri.

Daca aveti criterii care ghideaza procesul de selectie, acest proces va fi mult mai usor, deoarece veti sti exact ce cautati. Urmatoarea este o lista oferita de site-ul www.dpiis.ro cu cinci lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand alegeti o statie ITP:

1. Experienta

Cautarea de experienta ar putea parea cel mai evident lucru de care trebuie sa fiti atent, dar sunt mai multe aspecte de luat in considerare. Una este daca angajatul verifica masini de 10 de ani, si alta daca este vorba de o statie ITP care functioneaza de aceeasi perioada de timp. Numarul de ani de cand o statie functioneaza nu inseamna neaparat ca este o unitate excelenta, deoarece ar fi putut folosi mai multi angajati diferiti in acel interval de timp. Veti avea mai multa incredere intr-un angajat cu 10 ani de experienta, deoarece sunteti sigur ca a vazut multe inainte si stie ce face, fara sa va puna automobilul in pericol.

2. Recomandari

Nu subestimati niciodata puterea recomandarilor bune, deoarece acestea va pot salva de o multime de probleme evitabile. Faceti un efort pentru a pune intrebari familiei si prietenilor dvs. despre experientele pe care le-au avut cu diferitele statii ITP din zona dvs. si care s-au remarcat atat in ceea ce priveste serviciul pentru clienti, cat si munca excelenta.Statiile care se claseaza foarte bine pe ambele aspecte trebuie selectate pentru a fi luate in considerare.

3. Recenzii bune online

Daca nu gasiti suficiente recomandari din partea familiei si a prietenilor, puteti accesa mediul online si gasi care statii ITP sunt foarte apreciate; tot ce va trebuie este site-ul potrivit. Acordati mai multa atentie recenziilor consumatorilor, deoarece informatiile lor sunt mai fiabile.

4. Preturi corecte

Preturile prea ieftine aduc intrebari cu privire la calitatea serviciilor pe care le primiti. Preturile foarte ridicate, pe de alta parte, sunt risipitoare, deoarece s-ar putea sa obtineti acelasi serviciu pentru mai putin si s-ar putea sa doriti, de asemenea, sa economisiti acesti bani. Ceea ce ar trebui sa cautati sunt servicii excelente, la un pret rezonabil. Compilati o lista de statii ITP adecvate, si comparati preturile acestora. Cel cu preturi corecte este alegerea cea mai buna.

5. Organizare buna si curatenie

Avand in vedere cate automobile ii trec pragul, gasirea unei statii ITP fara nici o pata este destul de imposibila. Pe de alta parte, este important ca statia aleasa sa mentina un nivel standard de curatenie si organizare in loc sa fie murdara si dezordonata. De asemenea, puteti astepta confortabil in timp ce vehiculul este verificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *