Care este cea mai buna metoda de curatare a covoarelor?

Inainte de a va decide asupra metodei potrivite de curatare a covoarelor pentru frumoasele covoare din casa dumneavoastra, este vital sa retineti cateva detalii importante despre aceste covoare si despre murdaria care trebuie curatata! Curatarea covoarelor de suprafata este adesea mai complicata decat curatarea covoarelor de perete la perete, deoarece covoarele de suprafata sunt adesea fabricate cu o tesatura mai delicata sau cu fibre strans tesute, in functie de aspectul si functia covorului respectiv.

Bicarbonatul de sodiu este adesea o metoda eficienta de curatare a covoarelor de suprafata, in timp ce curatarea usoara cu abur ar putea slabi murdaria si straturile de praf uscat. Cu toate acestea, cea mai buna modalitate de a curata eficient si in siguranta covoarele este sa va bazati in schimb pe o spalatorie covoare Buzau din zona dumneavoastra!

Inainte de a scoate bicarbonatul de sodiu sau de a inchiria un aparat cu aburi si de a incerca sa va ocupati de covoarele din casa dvs., ati putea retine cateva informatii vitale despre motivul pentru care aceasta munca este mai bine lasata in seama profesionistilor. Apoi, ati putea lua in considerare si cateva sfaturi pentru a mentine covoarele si podelele din casa dvs. in cea mai buna forma si pentru a preveni petele si deteriorarile.

Asigurati-va ca discutati intrebarile si preocuparile dvs. cu un specialist de curatare a covoarelor de langa dvs. si investiti in serviciile sale, dupa cum este necesar. Va veti bucura apoi de covoare si covoare moi si curate, de lemn masiv frumos si durabil si de pardoseli de gresie stralucitoare in toata casa dumneavoastra.

Metoda de curatare a covoarelor de suprafata

Unul dintre motivele pentru care este mai bine sa lasati curatarea covoarelor pe mana unei companii de curatare a covoarelor de langa dvs. este ca proprietarii de case fac adesea unele greseli simple, dar foarte costisitoare atunci cand curata podelele unei case. De exemplu, petele dificile ar putea necesita detergenti de specialitate si pretratare sau inmuiere, mai degraba decat frecare dura! Folosirea unor perii rigide pe o pata ar putea doar sa o impinga mai adanc in fibre sau sa o imprastie pe suprafata covorului, facandu-o mai mare.

De asemenea, proprietarii de locuinte au tendinta de a neglija curatarea suportului unui covor. Unele pete ar putea sa se infiltreze direct in covor si sa decoloreze sau sa deterioreze suportul daca nu sunt tratate. Umezeala de-a lungul suportului covorului creste, de asemenea, riscul aparitiei mucegaiului sau a mucegaiului, care deterioreaza covorul si lasa in urma un miros foarte neplacut, atrag atentia cei de la Spalatoriecovoare.net!

De asemenea, nu este neobisnuit ca un proprietar de locuinta sa curete doar o sectiune a unui covor, poate acolo unde acesta prezinta cea mai mare murdarie si uzura, si sa nu se gandeasca ca trebuie sa curete o sectiune care sta sub mobila sau care pur si simplu pare curata. Covorul ar putea atunci sa aiba un aspect neuniform, mai stralucitor in locurile curate si foarte tern si monoton de-a lungul sectiunilor neglijate! O curatare profunda si minutioasa de catre o companie de curatare a covoarelor de langa tine asigura ca si covorul este in stare buna si arata cat mai bine.

Profesionistii in curatarea covoarelor se asigura, de asemenea, ca covoarele se afla pe suprafete sigure inainte de curatare. Curatarea cu aburi sau samponarea unui covor in timp ce este inca asezat pe o podea de lemn masiv sau pe o mocheta de perete la perete duce adesea la deteriorarea podelei de sub acel covor. Curatarea cu aburi este deosebit de dura pentru podelele din lemn si ar putea duce la indoirea, incovoierea, inmuierea sau ciobirea lamelelor din lemn, ceea ce duce apoi la facturi costisitoare pentru reparatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *