Necesitatea unui site web pentru orice afacere

Astazi, Internetul a devenit un instrument de mare valoare pentru utilizatorii din lumea intreaga. Datorita lipsei de timp, tot mai multi oameni din intreaga lume apeleaza la serviciile oferite de comercianti prin intermediul retelei de Internet. Fie ca vor sa-si faca cumparaturile direct din confortul casei, doresc sa participe la anumite programe de instruire sau cauta anumite informatii sau, pur si simplu se conecteaza la diferite retele de socializare pentru a intra in legatura cu alte persoane, toata lumea foloseste Internetul. Din acest motiv, orice firma ce se afisaza pe Internet are toate sansele de a-si castiga un numar insemnat de clienti si, implicit de a-si mari profiturile.

Site-ul web este un instrument extraordinar de comunicare, fiind foarte eficient si popular. Poate fi considerat un “ghiseu” deschis non-stop, unde clientii se pot informa cu privire la serviciile si produsele promovate sau comercializate, noutati, structura organizatorica, programul de functionare, etc. Pagina web ofera cea mai buna si cea mai completa imagine a firmei tale. Se poate afisa o cantitate infinita de informatii si fotografii ce descriu activitatea si produsele firmei. Astfel se poate mentine in permanenta o legatura cu clientii, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. In schimb, obligatia ce revine detinatorului site-ului este aceea de a actualiza constant, de a introduce informatii noi.

Extinderea activitatilor comerciale pe Internet prin realizarea unui site reprezinta un avantaj din punct de vedere economic, reducandu-se astfel cheltuielile de publicitate, cheltuielile cu personalul, lucruri care pot oferi comerciantului posibilitatea practicarii unor preturi mai reduse, castigand astfel teren in fata concurentei. Asadar, reclama firmei dumneavoastra se face mult mai simplu si mult mai ieftin.

One thought on “Necesitatea unui site web pentru orice afacere

  1. Surprinzator, dar mai sunt (in Romania) o gramada de “expirati” care cred ca ei nu au nevoie de site. Multa bafta ba, vedeti voi cum o fi cand nu va mai cauta nimeni, si o sa vreti si voi sa ajungeti pe net (pe pagina 12).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *