Motive pentru a monta folie pe geamurile camionetei firmei dvs

Aplicarea de folie auto pe geamuri este ceva pe care majoritatea oamenilor iau de regula in considerare doar pentru automobilele personale. Geamurile cu folie sunt observate cel mai frecvent pe masinile sport, desi pot fi aplicate pe orice vehicul, de la masini de tip Smart la masini mari. De ce? Pentru ca nu este vorba doar de stil. Motivul pentru care atat de multi soferi aleg sa aplice folie pe geamuri este ca acest proces are multe de oferit: reduce caldura din vehiculul dvs., imbunatateste vizibilitatea si sporeste semnificativ securitatea vehiculului. Si evident, toate acestea sunt beneficii de care ar putea beneficia orice flota de masini pentru afaceri.

De fapt, flotele de afaceri au si mai mult de castigat din fiecare imbunatatire minora facuta, deoarece aceste imbunatatiri sunt multiplicate de vehiculele dumneavoastra. Orice reducere a costurilor cu combustibilul, eficienta soferului sau intretinerea echipamentelor poate echivala cu mii pana la zei de mii de lei in economii in fiecare an, sustin angajatii unei firme care monteaza folii auto Tulcea. Asadar, haideti sa aruncam o privire mai atenta la motivul pentru care ati putea fi interesat sa montati folie pe automobilele firmei Dvs:

Racire prin devierea caldurii solare

Primul si cel mai notabil beneficiu al aplicarii de folie este devierea caldurii solare. Cand soarele straluceste pe vehiculele flotei dvs., acestea se incalzesc- adesea destul de mult. Apoi necesita energie si, prin urmare, combustibil pentru a rula aerul conditionat, si a mentine vehiculul rece. Un vehicul care sta la soare se va infierbinta, si trebuie sa fie racit inainte ca echipa Dvs sa-l poata conduce. Iar la drum, aerul conditionat consuma combustibil pentru a mentine racoare pentru soferi si echipele de pasageri.

Cu nuantarea geamurilor, mai putina lumina solara trece prin ferestre, ceea ce poate mentine fiecare camion sau camioneta mai rece pe tot parcursul anului. Acest lucru va economiseste cheltuielile cu combustibilul AC si va poate imbunatati chiar si consumul total de gaz pentru a cheltui mai putin pentru exploatarea AC zi de zi.

Reducerea stralucirii pentru soferi

Un alt beneficiu foarte important al foliei este reducerea stralucirii cauzate de soare. Exista multe circumstante in care stralucirea pe, sau in jurul drumului poate creste semnificativ riscurile de orbire a soferilor. Folia reduce stralucirea care trece prin parbriz si geamuri, ceea ce ii poate ajuta pe soferi sa vada mai clar drumul si conditiile din jur, explica site-ul www.folie-auto.net. Astfel, ei vor putea naviga pe drum in siguranta, indiferent cat de puternica e lumina ambientala, sau din ce directie vine.

Acest lucru este deosebit de important daca soferii dumneavoastra conduc frecvent pe strazi umede, noaptea, in zapada sau sub soarele stralucitor de dupa-amiaza.

Securitate vizuala pentru echipamentele depozitate

Vehiculele de lucru sunt adesea aprovizionate cu echipamente valoroase. De la unelte electrice la computere de diagnosticare, camioanele si furgonetele companiei dvs. au probabil ceva de valoare in interior. Din pacate, intotdeauna exista oameni care cauta vehicule parcate, nesupravegheate, din care pot fura ceva de valoare. Chiar daca camioanele si furgonetele Dvs sunt bine securizate sau protejate de alarma, tentatia poate duce totusi la zgarieturi si indoituri provocate de hoti care incearca sa intre.

Geamurile cu folie adauga un strat interesant de securitate: obscuritate vizuala. Daca persoanele interesate de o prada usoara nu pot vedea in interiorul camioanelor dvs., nu pot observa nimic care merita incercat sa fie furat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *