Sfaturi pentru o masina de spalat cat mai longeviva

Cum se curata cuva masinii de spalat ?

Cuva masinii de spalat poate gazdui, de asemenea, mucegai si mizerie din cauza resturilor de murdarie si detergent. Cele mai multe masini de spalat au o setare Tub Clean care poate fi folosita cu un detergent comercial pentru a elimina mirosul. Verificati manualul de utilizare si ingrijire pentru a determina cum sa utilizati acest ciclu in modelul dvs. de masina de spalat, explica site-ul www.reparatii-masinidespalat.net.

Daca masina dvs. de spalat nu are o setare Tub Clean, iata cum sa curatati cada cu bicarbonat de sodiu si otet:

  • Adaugati ⅓ cana de bicarbonat de sodiu in tamburul gol al masinii de spalat.
  • Turnati 2 cani de otet alb in dozatorul de detergent.
  • Porniti o setare de spalare obisnuita cu apa calda si lasati-o sa curga pana la finalizare.

Pentru mirosuri puternice, repetati pasii de mai sus cu doar 2 cesti de inalbitor in dozatorul de inalbitor. Pentru a va asigura ca nu ramane inalbitor in masina, rulati un ciclu de clatire dupa terminarea ciclului de spalare.

Cum sa evitati mirosurile din masina de spalat cu incarcare frontala?

Intretinerea regulata este cea mai buna modalitate de a preveni mirosurile de masina de spalat cu incarcare frontala . Pastrarea consumabilelor de curatenie bine organizate cu aceste trucuri pentru spalatorie va asigura ca tot ce aveti nevoie este la indemana.

Echipa unei firme de reparatii masini de spalat Deva profesionale va recomanda aceste sfaturi de intretinere pentru a evita mirosurile masinii de spalat cu incarcare frontala:

  • Executati un ciclu lunar de curatare a cuvei cu un detergent comercial: va recomandam produsele profesionale ca fiind cele mai bune pentru masini de spalat pentru masini cu incarcare frontala.
  • Verificati garnitura: cautati obiecte straine dupa fiecare spalare si stergeti garnitura cu un detergent pentru mucegai saptamanal.
  • Folositi detergentul potrivit: Folositi intotdeauna detergent HE in masinile cu incarcare frontala si evitati sa folositi prea mult, folosind cea mai mica cantitate recomandata pe ambalaj.
  • Pastrati usa masinii de spalat deschisa atunci cand nu o utilizati: acest lucru favorizeaza circulatia aerului si diminueaza umiditatea.
  • Scoateti hainele ude cat mai curand posibil: daca lasati hainele ude sa zaboveasca, puteti provoca, de asemenea, un exces de umiditate care genereaza mucegai.

Daca mirosurile de la masina dvs. de spalat cu incarcare frontala persista, este posibil sa aveti nevoie de un serviciu de reparatii pentru masini de spalat cu incarcare frontala pentru a evalua problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *